UN SALT EN EL RECORD

Un salt en el record és un homenatge a la memòria. És un tribut als qui hem estimat i estimem. És un elogi a aquells que ens donen la mà quan estem perduts.
L’Alzheimer és un enemic que s’ha de combatre i per això 42 escriptors i 38 il·lustradors han fet pinya i han editat aquesta antologia amb la finalitat de contribuir en la cerca de recursos per evitar que la nostra identitat s’esfumi.
Aquest és un projecte solidari a benefici de l’entitat Alzheimer Catalunya Fundació i consta de dos llibres únics i independents, un en català i un altre en castellà, els relats dels quals van acompanyats de magnífiques il·lustracions.
No es tracta d’una compilació de relats tristos. Certament n’hi ha molts amb una gran càrrega emotiva i que parlen de vivències en les diferents fases de la malaltia, però aquestes cròniques també transmeten esperança. A través dels contes i de les poesies dels dos llibres ballareu tangos tot prenent xocolata amb els avis, buscareu el tresor del castell d’Arlen, us regalaran roses grogues, navegareu per mars inventats cap a una Cuba imaginada, descobrireu que la música és molt poderosa i us preguntareu: què hi ha a la capsa 28?
Els autors que participen en Un salt en el record us agraeixen que sigueu solidaris i us animen a lluitar contra l’Alzheimer tot adquirint un dels volums o tots dos alhora, i us recorden que si llegiu tot és possible. No ho oblideu.

Alzheimer Catalunya és una fundació que treballa incansablement des del 1988 per millorar la qualitat de vida de qualsevol persona afectada per una demència. Conscienciem a la societat i generem propostes que incloguin a aquestes persones, a les seves famílies i entorn.
La nostra xarxa d’acords i plataformes nacionals i internacionals ens ha situat com a entitat de referència en l’acompanyament i l’atenció que necessiten, prioritzant la seva perspectiva, voluntat i manera de veure el món així com el seu futur.
A Alzheimer Catalunya creiem que la voluntat de les persones és més forta que la por, que els prejudicis o que els símptomes. Sabem que conviure amb la malaltia és dur, per això els ajudem a viure amb més qualitat i a seguir formant part de la societat.

Vull aquest llibre!

Deixa la teva opinió

No hay comentarios que mostrar.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: